pengene

Hva er Bitcoin code?

Den Bitcoin code er en automatisert binær alternativer trading programvareplattform som angivelig utnytter kraften i kryptovaluta å gjøre latterlige mengder penger uten å sette noen innsats i prosessen. Dessverre er sannheten at Den Bitcoin code har ingenting å gjøre med Bitcoin eller annen digital valuta, men er i stedet bare enda en automatisert trader bot svindel ute etter å flå uforsiktige investorer ut av pengene sine.

Hva er Bitcoin code?

Den Bitcoin code er visstnok ideen om „Steve McKay“, en tidligere bankmann hadde snublet over en ny måte å designe programvare algoritmer gjorde er utrolig nøyaktig.

Nettstedet sier at McKay, som nå er en multimillionær etter å ha utviklet denne bilen trading bot, har vært omtalt i de store nyhetsformidlere som Forbes og CNN. Men det er ingen bevis for dette. Ikke bare det, men bildet som brukes for McKay er hentet fra et lager bilde bilde side, sterkt indikerer at det ikke er “Steve McKay” og at han er bare en fabrikasjon å selge forretningsmulighet.

I mellomtiden, sjekke nettstedets registrering info avslører ingenting, takket være nettstedet blir registrert gjennom en anonym registrering av domenenavn service. Den eneste informasjonen vi har er at området ble registrert på 19 juni 2017.

Som vanlig, hvis det er et selskap som ikke er opp foran om som driver det – eller som strekker seg langt for å skjule hvem som står bak det – det er en sikker rødt flagg.

Den Bitcoin code Produkt

Den Bitcoin code er en “gratis” auto trader bot som visstnok lar deg få tilgang til den mirakuløse verden av kryptovaluta handel. Tilgang til programvaren koster ikke noe, men for å kunne bruke programvaren, må du åpne en konto hos en av selskapets “troverdige partnere” – en online megler.

Åpne en konto hos en av disse meglere kommer til å koste deg et minimum av $ 250. Du kan deretter bruke de pengene til å lage binære alternativer handel med auto trader bot.

Den Bitcoin code Opportunity

kan gi deg lytte til Bitcoin coden vil ha deg Overbevist gjorde auto trader tilbudt $ 550 en time eller mer, bare fra å la den kjøre. Hvis boten arbeidet, vil dette være en fantastisk, banebrytende måte å tjene passive inntekter helt Ring. Dessverre fungerer det ikke.

Den Bitcoin code Verdict

Den Bitcoin coden forteller en god historie om hvordan å investere i Bitcoin er den neste store tingen, og at bruk av sin gratis tjeneste vil forlate deg rulle i deigen. Det går langt for å overbevise deg om dette, ansette profesjonelle aktører til å gi falske attester om hvor mye penger de har tjent ved å bruke auto trader bot, men sannheten er at det er ingen Bitcoin involvert i denne svindelen.

I stedet er det Bitcoin code en litt kledd opp binære alternativer autotrader svindel gjorde triks du til å registrere deg med til megler online. Disse meglere tilbyr agenter som driver virksomheten til dem et kutt av overskuddet, slik at en del av gjorde $ 250 innskudd går til svindlere som de som står bak Bitcoin code for hver lurt investor gjorde registrerer seg. Det er derfor tjenesten er „gratis“.

I mellomtiden, hvis den Bitcoin code hva om handel krypto valuta, ville du ikke engang trenger Nettstedet til selskapet en avhandling online meglere. Hvem som helst kan kjøpe og handel cryptocurrencies seg gjennom en offentlig elektronisk utveksling – ingen meglere er nødvendig, bare noen spesifikke internett know-how.

Det er sant at du kan gjøre en anstendig leve av å spille kryptovaluta børser. Men du kan også miste skjorta, takket være sin volatilitet. Det er ingen måte du kan handle Bitcoin pålitelig med en bot, men – markedet er litt for turbulent for å gi svært nøyaktige algoritmen spådommer.

Hvis du ønsker å lære mer om handel Bitcoin, er det nok av ressurser der ute – mange av dem er gratis å bruke, eller lære. Ikke kjøp inn hype av The Bitcoin Code, men – det er ingenting, men en frekk online megler agent svindel, en av mange som er der ute akkurat nå.