Bitcoin

Milliardær Stanley Druckenmiller ejer Bitcoin, ser attraktiv butik af værdi, der kunne slå guld

Milliardærinvestor Stanley Druckenmiller har afsløret, at han ejer bitcoin og kalder det en aktivklasse, der har stor attraktion som en butik af værdi og kan være bedre end guld.

Stan Druckenmiller ejer Bitcoin

Stanley Druckenmiller afslørede mandag, at han ejer bitcoin og forklarede, hvorfor det kunne være en bedre investering end guld.

Den berømte investor grundlagde Duquesne Capital i 1981 og lukkede fonden i august 2010. Han styrede penge til George Soros som den ledende porteføljeforvalter for Quantum Fund indtil 2000. Han og Soros tjente massivt overskud på det britiske pund i 1992. Ifølge Forbes, Druckenmillers nuværende nettoværdi er $ 4,4 mia.

I et interview med CNBC mandag sagde Druckenmiller:

Jeg er lidt af en dinosaur, men jeg er blevet varmet op til det faktum, at bitcoin kan være en aktivklasse, der har en masse attraktion som en værdibutik.

Han uddybede, at Bitcoin „har eksisteret i 13 år, og for hver dag der går, opfanger den mere af sin stabilisering.“ Bitcoins skaber, den pseudonyme Satoshi Nakamoto, udgav Bitcoin-hvidbogen på Halloween 2008.

Udover bitcoin indeholder Druckenmillers portefølje meget guld. „Jeg ejer mange, mange flere gange guld, end jeg gør bitcoin,“ sagde milliardærinvestoren og understregede:

Helt ærligt, hvis guldindsatsen fungerer, fungerer bitcoin-indsatsen sandsynligvis bedre, fordi den er tyndere, mere illikvid og har meget mere beta til den.

Druckenmillers bitcoin-afsløring har tiltrukket sig stor opmærksomhed i kryptorummet. „Er dette ikke den største bitcoin-godkendelse nogensinde i betragtning af Stan Druckenmillers kaliber?“ Nugget’s News CEO Alex Saunders tweetede.

Den tidligere Goldman Sachs hedgefondschef Raoul Pal tweetede som svar på Druckenmillers bitcoin-kommentar:

Betydningen af ​​verdens største og mest respekterede pengemanager – Stan Druckenmiller siger lige nu, at han er lang bitcoin, kan ikke overdrives. Dette har fjernet enhver hindring for enhver hedgefond eller kapital at investere.

Pal selv har mere end 50% af sine aktiver i BTC og har forudsagt, at prisen på bitcoin vil nå 1 million dollars inden for fem år.

Udover Druckenmiller inkluderer andre berømte hedgefondforvaltere, der har investeret i bitcoin, Paul Tudor Jones, der placerede ca. 2% af sine aktiver i BTC, og Bill Miller, som for nylig sagde, at alle større banker i sidste ende vil have eksponering for bitcoin.